Draperii si perdele top feat

Arimpex Collection® – ofera solutii complete pentru acoperirea decorativa sau functionala a ferestrelor, altor spatii vitrate si chiar pentru pereti textili despartitori, solutii ce includ consultanta in vederea gasirii variantei optime de decorare, masuratori, realizare, montaj si testare.
Clientii cei mai satisfacuti sunt cei care au asteptari serioase in ceea ce priveste calitatea, designul, tehnologia si particularizarea acestor decoratiuni textile.
Un mare avantaj al solutiilor Arimpex Collection® este faptul ca va putem asigura decoratiuni pentru ferestre intr-o solutie unitara, impreuna cu tapiteriile, mochetele si tot ceea ce mai inseamna decoratiuni textile. Pentru spatiile deja amenajate va asiguram ca putem gasi, impreuna cu dumneavoastra, solutii de decorare a ferestrelor care sa completeze perfect decorul deja existent.
Materialele, culorile, texturile, variantele de montaj si actionare sunt limitate doar de imaginatie si de spatiul dumneavoastra!

Cateva exemple de lucrari realizate:

Jaluzele speciale cu sisteme de glisare dedicate:

- materiale textile -


pentru draperii

  1. Materiale textile pentru draperii

  2. Exemple de terminatii superioare ale draperiilor


Datorita diferitelor ecrane folosite pentru  vizualizare, in ciuda tuturor eforturilor noastre de a fi cat mai realisti, culorile, detaliile si aspectul texturilor din imaginile prezentate pot diferi de cele reale. Pentru o alegere cat mai avizata, este necesar sa va adresati Arimpex Collection® pentru a vedea fizic materialele dorite.