Fete de masa feat

Arimpex Collection® ofera solutii textile complete pentru decorarea mesei: fete de masa, naproane, servete, traverse, huse de scaun etc. intr-o gama foarte variata de tesaturi, materiale, dimensiuni, forme si decoratiuni.
Finisajele sunt garantat de cea mai buna calitate. AICI aveti cateva exemple de materiale textile pentru fete de masa, astfel va veti putea face o idee despre culori, texturi si finisaje.
Servetele pot fi personalizate cu logoul dumneavoastra, fie inclus in tesatura, fie brodat in culoarea tesaturii, monocrom sau color oferindu-va o solutie de efect la cea mai buna calitate. Putem sa executam (aproape) orice comanda speciala pentru afacerea dumneavoastra.

- materiale textile -


pentru fete de masa

 1. Teflon Protection – width 320cm

 2. Classic design

 3. Evenimente – All over dess lat 340cm

 4. Conference fabrick

 5. Linen look 75bbc25pes lat 280cm

 6. Art linen 10% 50%cott40%pes lat 320cm

 7. Art pesci lat 280cm

 8. Art tintura latime 380cm

 9. Medium fabrick lat 320cm

 10. Fabrick Lat 340cm

 11. Economy fabrick lat 320cm


Datorita diferitelor ecrane folosite pentru  vizualizare, in ciuda tuturor eforturilor noastre de a fi cat mai realisti, culorile, detaliile si aspectul texturilor din imaginile prezentate pot diferi de cele reale. Pentru o alegere cat mai avizata, este necesar sa va adresati Arimpex Collection® pentru a vedea fizic materialele dorite.