Termeni si conditii de utilizare

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii venind din partea COM SERV ARIMPEX. România.

Numele ARIMPEX COLLECTION, logo-ul ARIMPEX COLLECTION,  sunt marci inregistrate de catre COM SERV ARIMPEX.

Imaginile au numai titlu de prezentare si nu genereaza obligatii contractuale.
Texturile, modelele si culorile pot diferi fata de cele reale drept pentru care va trebui sa consultati in mod direct compania COM SERV ARIMPEX pentru stabilirea solutiei finale pentru decorarea sau dotarea produse textile de care aveti nevoie.
Informatiile privind utilizarea, intretinerea, depozitarea materialelor textile prezentate pe acest site au un caracter general si nu exista garantia ca se pot aplica oricaror produse cumparate de dumneavoastra. Precizarile particulare pentru produsele cumparate de dumneavoastra de la compania COM SERV ARIMPEX va vor fi oferite de de noi in momentul contractarii.

Preturile afisate pe acest site sunt in RON si nu contin TVA. Preturile sunt franco depozit. Preturile de pe acest site pot diferi de cele curente deoarece intre momentul unor eventuale modificari a preturilor si  publicarea acestora pe site poate aparea un decalaj.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz compania COM SERV ARIMPEX nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site, a informatiilor din site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat cu titlu informativ si nu genereaza obligatii contractuale.