Arimpex Collection®

- since 1992 -

Arimpex Collection®, marca inregistrata a companiei Com Serv ARIMPEX - www.arimpex-hotels.ro - inseamna furnizarea unor solutii textile complete, oricat de complexe, pentru toate zonele industriei ospitalitatii.
 
 • Consultanta

  Cunoastem in detaliu specificul activitatilor hoteliere, oricat de complexe; cerintele lanturilor internationale si criteriile de clasificare.
  Acoperim toata gama de activitati: concept, realizarea produselor, montaj si instalare, asigurand coerenta in realizarea proiectului

 • Textile de top

  Avem o baza larga de parteneri si furnizori de produse textile dedicate domeniului HoReCa. Produsele noastre sunt insotite de garantia calitatii si consultanta pe intreaga perioada de utilizare.

 • Cost effective

  Arimpex creaza premisele unei solutii eficiente din punct de vedere al costurilor si cu un grad ridicat de confort pentru clientul final.

Recunoasterea noastra: suntem furnizor oficial pentru textile pentru importante lanturi hoteliere internationale: Radisson Hotels, Hilton Hotels‎, InterContinental Hotels.
Experienta: avem o perspectiva unica, dezvoltata in peste 27 de ani de experienta ca furnizori de solutii textile pentru industria ospitalitatii, astfel, obiectivele clientilor nostri sunt îndeplinite 100%.
Design: fiecare proiect este unic,  realizat cu solutii creative, nascute din experienta, gandire proactiva si o permanenta atentie la detalii.
Project Management: inca din faza de concept ne asiguram ca toate deciziile asupra solutiilor, produselor si a bugetului satisfac cerintele clientilor nostri. Asiguram consiliere permanenta, inclusiv pentru utilizarea si intretinerea produselor furnizate.
Product Aquisition: colaboram cu   producatori  specializati in textile de contract, astfel ca putem oferi permanent produse de cea mai inalta calitate, realizate conform celor mai noi tehnologii.